Buna!
Sunt Cristina, model de videochat si fondatoare studioului de videochat Unique, si cea care iti va explica pas cu pas tot ceea ce trebuie sa stii despre incasarile din videochat.

$
0
PRIMA LUNA
$
0
PRIMUL AN
$
0
CEA MAI BUNA LUNA

Prima luna in videochat

Anii de munca in videochat m-au ajutat sa dezvolt un sistem de training revolutionar, cu ajutorul caruia vei ajunge sa atingi performante surprinzatoare inca din prima ta luna ca si model de videochat. Voi fi alaturi de tine pas cu pas si iti voi oferi toate secretele videochat-lui.

Modelele studioului de videochat Unique castiga in prima luna un minim de 3.000$, de multe ori depasind cu mult aceasta suma

Ti-o voi prezenta mai jos pe colega noastra Ava, model de videochat cu o experienta de doar o luna, care a reusit performanta ca, intr-o singura tura (8h de munca) sa castige 893 $. Cu ajutor si sustinere din partea echipei studioului de videochat Unique, Ava reusit sa mentina acest nivel ridicat si, 6 zile mai tarziu, a incasat inca 1315 $, tot intr-o singura tura. Te invit sa arunci o privire peste fotografiile de mai jos, pentru a te convinge ca DA! SE POATE!

Primul an in videochat

In primul an de activitate ca si model de videochat, cresterea ta financiara va fi fulminanta. Vei ajunge sa atingi incasari care acum, cititnd aceste randuri, ti se par ireale. Media in studioul de videochat Unique este de 8.000$ pe luna.

Insa multe dintre colegele noastre depasesc constant aceasta suma, ajungand in topul celor mai mari incasari de pe siturile de videochat. I

ti voi face cunostinta cu Kathy, unul dintre cele mai bune modele din studioul de videochat Unique. In anul 2016, Kathy a incasat peste 330.000$, lucrand cinci zile pe saptamana, aproximativ 10 ore pe zi. Iti voi lasa putin mai jos o parte din incasarile ei din respectiva perioada, astfel incat sa te ambitionezi si sa intelegi ca DA! SE POATE!

Vreau sa fiu model TOP!

Sunt sigura ca te intrebi ce trebuie sa faci pentru a ajunge un model de videochat de TOP. In primul rand trebuie sa fii ambitioasa si sa iti doresti acest lucru. Drumul pana acolo este greu, insa merita din plin. Un model de videochat de succes trebuie sa respecte anumite reguli. Pe o parte din acestea le voi enumera mai jos:

  • aspect impecabil in fata camerei – te vom indruma si te vom ajuta sa ai un look ireprosabil. Acest lucru implica un make-up de calitate, un par aranjat si bineinteles tinute alese cu grija.
  • timp petrecut in fata camerei – modelele de videochat de top lucreaza intre 100 si 120 de ore in fiecare perioada. Noi nu iti vom impune un numar atat de mare de ore, dar te vom incuraja sa le atingi, pentru a creste cat mai repede.
  • logarea la timp
  • seriozitate si implicare
  • TRAINIG de calitate – trainerii din cadrul studioului de videochat Unique sunt foste modele de videochat de succes, modele ce au invatat in ani de munca sa recunoasca un membru bun platitor si sa il abordeze, astfel incat acesta sa cheltuie sume de bani impresionante in sesiunile online. Vei invata de la cei mai buni cum sa castigi bani rapid si usor.

Te-ai intrebat vreodata cat castiga un model de videochat?

Contacteaza-ne

latura-te chiar acum echipei noastre de modele de Top!

LOCATIA NOASTRA

Strada Ion Filibiliu, nr. 7, Bucuresti

SUNA-NE

0754.026.828

©Unique Studio - Copyright 2017. All Rights Reserved.

18 U.S.C. 2257 Record-Keeping Requirements Compliance statement Partner or any of partners affiliated sites will not contain any illegal and/or objectionable materials, including, but not limited to, child pornography, rape, incest or bestiality. Partner affiliates comply with US 2257 Compliance requirements. All persons who appear in any visual depiction contained in this website, our partners’ or partners’ affiliates websites were eighteen years old or older at the time of creation of such depictions. The records required by section 2257 of Title 18 of the United States Code with respect to visual depictions of actual sexually explicit conduct are kept by the custodian of records.